tisdag, augusti 18, 2015

DEPP-JIM Sitter ner i förvåning ELLER ~ TUR OCH OTUR RÅDER ~

64 kvinnor från östeuropa har skrivit till mig...på, date site 4 real...tänkte det var siten som ville få mig att dra fram mitt VISA Men njaää de skriver lång men allmänt och pratar på ett mycket icke-robot-sätt...har ALDRIG fått kntkt på detta vis..vad ska jag göra?



ALLT vi har i ALLA sammanhang att 'lita' på är chans,tur och otur.Allt skersom konsekvens och relativitet av det nyss gångna.Allt är perfekt, utifrån vad som ledde dit.ALLT!


Var vi föds, hos vilka föräldrar.


Allt tenderar vara tillfälligheter.Vi vill så gärna tro att vi kan planera och utföra på ett sätt som går att kontrollera.Vi nödgas att planera om och om igen. Här skiljer sig olika människor lite sinsemellan.


Många behöver tro att det går att planera livet, världen och tiden.Men de går bet.Omplanering!


Constant flux!


Allt är statt i förändring.Världen med alla sIna billioner processer och sammanhang är i ständig ombildning,genom tidens strilande gåta.


Allt är tur och otur.


Att var generös och öppen är möjligt.Absolut nödvändigt.


Ondska har inget väsen i sig själv,avsaknad av 'godhet'.-Shit happens.


Ibland känns allt sakna 'öppen och generös'.



Att vara konservativ är att förstå världen mindre och mindre för var minut som passerar.


Suck, vilken liten predikan men va f*n!


The world is a spirituell vehicle,that can not be controlled.


Det blåser ful smuts i dundra skit. Jag är lite trött på isoleringen.Här ute längst ut i havsbandet ser man genom vardagsdimman hur världenäter sina barn och barnen sermeningen med livet i att skaffa hit nya munsbitar.


Evolutionen belönar dom.Sedan sliter de gråtråk i alla sina dagar.Det var en gång,men detta har de glömt i tids och veckokvarnen!



_____________________
©2014imbjörklund-idiotjim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar