onsdag, augusti 26, 2015

I regeringsformen borde det tydligt sägas att Sverige är en sekulär Demokrati,I regeringsformen borde det tydligt sägas att Sverige är en sekulär Demokrati, och om man tror på jultomten får man hålla det borta från samhällslivet. Jultomen blir nog ledsen men klapparna kommer nog komma ändå. Stora problem förefaller uppstå i världen och i vårt samhälle, men den stora maxaren i det blå kommer inte komma och trolla bort allt svårt, så...Sverige är och ska förbli en sekulär Demokrati, där religion inte har någon plats bland de folkvalda!


/SEMI GOOD GOOGLE TRANSLATION/

The Government should make clear that Sweden is a secular Demkrati, and if you believe in Santa Claus gets to keep it away from society. Jultomen will probably sorry but the presents will probably come anyway. Big problems seem to occur in the world and in our society, but the big maxaren into the blue will not come and blow away everything difficult, so ...

Sweden is and will remain a secular democracy where religion has no place among the elected!


 ______________________________________________
 .WELCOME NEW BRAVE WORLD.2015-08-12

  - Det tycks som om den här generationen Socialdemokrater saknat Socialdemokrater. - Bankföreningar, storägare och marknadsanalytiker för hela slanten. - Se var detta har fört oss alla. Man talade om 'löss i fanans veck' då Socialdemokratin höll rent åt vänster men Snyltbaggarna var uppenbarligen immuna eller opåverkade av bekämpningsmetoderna. - Nu ska det förvisso sägas att nämnda renhållning var av växlande kvalitet och kvantitet, men att de har gynnat Snyltbaggarna står ju klart. - Om man lyssnar till vad Olof Palme faktiskt sa och inte bara glor på hans näsa (eller Juholts mustasch) så är det ett team vi behöver utgöra och inte bara tugga och svälja så fort vi kommer åt. - Inte att undra på allt ståhej det blen när Juholt i TV sa sig vara demokratisk Socialist.http://www.di.se/artiklar/2015/8/10/ex-ministern-koper-lyxvilla/©2015jimrsbjörklund
 S-profilen och den tidigare ministern Björn Rosengren har köpt en ny lyxvilla i Saltsjöbaden. Huset är i absoluta toppskick med egen brygga och utsikt över Baggensfjärden. Prislapp: 31 miljoner kronor.

Saltsjöbaden i Nacka är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med villor i mångmiljonklassen.


Riskkapitalisten Christer Gardell och Swedbanks vd Michael Wolf är andra näringslivsprofiler som förknippas med förorten.

I slutet av mars köpte den tidigare S-ministern Björn Rosengren en villa, som mäklaren beskriver som en av Saltsjöbadens absolut bästa sjöfastigheter. Köpeskillingen uppgick till 31 miljoner kronor. Det är en av de dyraste villorna som har sålts i år, enligt bostadssajten Booli.


studioett@sverigesradio.se


p1morgon@sverigesradio.se